Головні події нашего садочка у січні

Для педагогічних працівників була проведена консультація на тему "Допомога дітям, які потрапили у скрутне становище", у ході якої вихователям був роз`яснений алгоритм дій при виявленні ознак насилля над дитиною, а також обговорені загальні засади взаємодії вихователів як з дітьми, так і з батьками.

Також була проведена педагогічна рада на тему "Особливості розвитку пізнавальної сфери дошкільників", де колеги мали змогу ознайомитися із результатами дослідження рівня розвитку пізнавальної сфери молодшої, середньої та старшої груп, а також поділитися досвідом щодо використання різних видів діяльності під час занять, що направлені на активний розвиток пізнавальних процесів.

Для батьків відбулася інформаційна консультація на тему "Казка у житті дитини. Які казки має знати ваша дитина", під час якої батькам була надана змога ознайомитися з переліком книжок, обов`язкових для прочитання та їх роллю у формуванні особистості дитини.

Упродовж місяця ведеться активна робота щодо підготовки до тижня театралізації, який відбудеться у "Барвінку" з 13 по 17 лютого.


Кiлькiсть переглядiв: 158

Коментарi